Lezing

Maak kennis met Dorke

Zaterdag 16 oktober om 10:00 uur 

Hoe fijn is het als je met elkaar kunt verbinden?

Nu de zorg steeds minder tijd krijgt voor persoonlijke aandacht, zie ik een mogelijkheid die ik vanuit mijn ervaring als Verpleegkundige, Coach maar vooral ook warmte als mens,  graag wil omarmen.

Ouderen mensen die geen familie meer hebben wil ik graag arrangement bieden waardoor ze die aandacht wel krijgen. Dit kan bestaan uit een verwenmiddag of dag, een arrangement op maat of het overnemen van de mantelzorg die er al is. Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen invullen. Zorg op maat dus waarbij ik mijn kracht als coach zal inzetten om zo tot momenten te komen waar men naar uit zal kijken.

Als HSP coach ben ik gewend om precies dat te voelen wat de ander nodig heeft. Deze ervaring en inzicht geef ik als HSP coach door aan hoogsensitieve vrouwen van 20-40 jaar.

Over mijn werk met ouderen, hoe je zelf jouw intuïtie en gave kan inzetten heb ik een mooie lezing gemaakt. Je bent van harte welkom om deze inspirerende ochtend mee te maken op Zaterdag 16 oktober 2021 van 10:00 tot 12:00 uur in Auberge de Hilver.

Ik nodig je uit om je hart te openen en te luisteren naar mijn verhaal. Soms kan iemand anders haar verhaal jou inspireren en inzicht geven.

Heb je interesse in mijn arrangement of ben je zelf hoogsensitief en wil je meer weten over mijn trajecten, stuur dan een mail naar info@serenity-coaching.nl om jouw plaatsje te reserveren. Deze ochtend is er ruimte voor maximaal 50 deelnemers. Dit wordt een ochtend waar je zeker geen spijt van gaat krijgen! De kosten voor deze ochtend zijn 5 euro inclusief koffie en cake.

Dit kan vooraf per factuur afgerekend worden maar ook bij de entree contant (gepast betalen) op die dag. Vermeld dat even bij de aanmelding svp.

Tot dan! Hartelijke groeten, Dorke

www.serenity-coaching.nl