Ons nieuwe normaal!

We mogen er weer uit. Eindelijk weer vrijheid! 
Maar wel op de nieuwe "1,5 meter-manier!"
Zodat we veilig en zorgeloos weer kunnen genieten van alles wat we gemist hebben.

Wat is ons nieuwe normaal?

Het team van Auberge De Hilver heeft zich de afgelopen tijd voorbereid om u weer te ontvangen in een fris en schoon hotel en restaurant. Alles is grondig schoongemaakt en ook de schilderkwasten hebben overuren gemaakt. En het pand is voorzien van een gloednieuw dak. We hebben de bar verbouwd. De menukaarten vernieuwd. Kortom, we zijn er zóóó klaar voor  !  : ) 

Hygiëne
Als we weer open mogen zal ons schoonmaakprotocol aangepast zijn. Er zal extra aandacht zijn voor de hygiene van bijvoorbeeld deurklinken, pinautomaten, toiletten, deurklinken  etcetera.

1,5 meter
Ons restaurant is met afstand het beste adres voor een sfeervol, smakelijk en veilig diner. Door ons grote vloer oppervlak hebben we alle ruime om de tafels op ruime afstand van de elkaar te plaatsen. Plexiglas zorgt voor extra veiligheid waar dat nodig is. Ook op het terras hebben we de inrichting aangepast.

Nog meer service
Wilt u tóch liever niet in het restaurant dineren dan zijn er volop mogelijkheden om het ontbijt, een drankje, de lunch of het ontbijt in uw kamer of op uw eigen terrasje geserveerd te krijgen.

Betalen
Betalen kan bij voorkeur via een tikkie of per pin. 

Routing en werkwijze
De routing en werkwijzes in ons pand is aangepast om zoveel mogelijk momenten te voorkomen dat u in de buurt van andere gasten of medewerkers hoeft te komen.

Volop ruimte
Daarnaast is Auberge De HIlver misschien wel de beste locatie voor een veilige 1,5-meter-bestendige vakantie. We zijn landelijk gelegen aan de rand van een adembenemend natuurgebied wat door het  massatoerisme gelukkig nog niet is ontdekt.

Dus wacht niet te lang! Een vakantie in Nederland kan wel eens heel populair worden!

Als u tips of vragen heeft horen we dat graag.

Hopelijk tot binnenkort ! We kijken naar u uit!