Best Kept Secret

7,8 en 9 juni 2024

Wat is Best Kept Secret? Of is dat geheim?

Eén van de grotere festivals van ons land; voor de fijnproever!
Kijk voor meerinfo en het programma op www.BestKeptSecret.nl

Best Kept Secret is een driedaags muziekfestival in Hilvarenbeek. Dit jaar vieren we ons zesjarige bestaan.

Op Best Kept Secret programmeren we de artiesten die we zelf graag willen zien en bij voorkeur zetten we ze voor een groter publiek dan ze normaliter gewend zijn. We beperken ons niet tot een paar genres. Van indierock tot hiphop tot electronica: als we het tof vinden, staat het op het festival. Er valt genoeg te ontdekken in een line-up met bijna 100 artiesten, bands en dj’s.

We proberen het festivalterrein zo mooi mogelijk te maken, door maximaal gebruik te maken van het natuurrijke terrein dat de Beekse Bergen ons biedt. Zo is Best Kept Secret’s main stage een openluchtpodium op het strand. De overige podia zijn verstopt tussen de bomen van het aangrenzende bos. Nog veel dieper in dat bos vind je DJ stage FOUR. Hier regeert de verrassing: host St. Paul deelt achter de draaitafels zijn liefde voor muziek, samen met een selectie gast-dj’s en muziekevangelisten.

Kamperen op Best Kept secret doe je op onze natuurcamping of in één van de vele bungalows en blokhutten op het bungalowpark. Naast een diverse muziekprogrammering proberen we je ieder jaar opnieuw een zo uitgebreid en uitgebalanceerd aanbod aan bijzonder (veelal duurzaam) eten en drinken aan te bieden.

De rest laten we over aan jou en je vrienden. Sleep je vrienden mee naar een area die er gisteren nog niet was (en zet daar zelf jullie favoriete platen op), schuif aan bij ons long table dinner of gooi je eigen vlees op onze BBQ’s. En vooral: geniet samen met ons van drie dagen toffe muziek en spannende artiesten.