Logeren

Komt u gezellig bij ons logeren? 
Onze ruime, sfeervol ingerichte kamers zijn onder te verdelen in 4 types:

- 9 COMFORT-kamers
- 8 DELUXE-kamers
- 1 MIVA-kamer
- 2 FAMILIE-kamers

Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met een ligbad en een aparte douchecel. Er is een ruime opbergplaats voor uw koffer. Twee bedden van 90 x 200cm  in lits-jumeaux opstelling. Een zithoekje en een ruime werkplek. Een kluisje en een föhn. En natuurlijk is er gratis snel WIFI in het hele hotel.

De DELUXE kamers zijn op de begane grond gesitueerd en beschikken over een eigen terrasje. In deze kamers staan comfortabele Hästens bedden en er is een elektrisch sfeerhaardje, koffie- en theefaciliteiten en  in de badkamer is bovendien een whirlpool.

De MIVA-kamer is ook op de begane grond. Deze kamer is geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

De FAMILIEKAMER is een kamer voor 4 personen. De 3e en 4e persoon slapen in een stoer steigerhouten stapelbed. (Deze bedden zijn overigens ook 90x200cm)
 

Wilt u uw nachtje weg extra romantisch maken of op een andere manier "aankleden" kijk dan eens naar de volgende opties. Maar natuurlijk horen we het ook graag als u  speciale wensen heeft.

Maak uw nachtje weg compleet

Romantische extra's

Arrangementen

Romantiek - arrangement

"Love is in the Brabantse air! "
Een romantische hotelovernachting in een Deluxe kamer.
Lekker uitslapen, ontbijt op bed en meer...........


Eindelijk weer eens een nachtje weg samen, eindelijk weer eens tijd voor elkaar.
Neem de tijd om hier lekker van te genieten. We hebben prachtige wandelroutes door het naas

Meer informatie
Bourgondisch Brabant arrangement

Brabant kies je niet alleen vanwege de prachtige natuur en de gezellige dorpjes. Brabant is ook de provincie waar je je lekker culinair kunt laten verwennen.. Klik hieronder voor meer informatie. 

Met het bourgondisch Brabant arrangement geniet u van een heerlijk 4-gangen diner van de chef en van 

Meer informatie