GLOW Eindhoven

Glow eindhoven
www.gloweindhoven.nl

Zaterdag 9 t/m 16 november 2024

Van 9 tot en met 16 november 2024 staat Eindhoven voor de 19e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Met een looproute door de stad laten we zo'n 29 grote lichtkunstwerken zien variërend van complete gebouwen als lichtobject tot aan unieke bijzondere projecten. De lichtkunstwerken worden gemaakt door grote internationale lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld. GLOW Eindhoven staat niet voor niets in de top 10 van de beste lichtfestivals ter wereld en trok vorig jaar 740.000 bezoekers. 
Maar Eindhoven is ook de regio waar de meest talentvolle mensen op het gebied van design en technologie huizen en waar prachtige lichtkunstwerken van eigen bodem ontstaan die de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad brengen. 

De GLOW route is gratis toegankelijk.

OPENINGSTIJDEN:

Start vanaf 18:30u

GLOW TOURS

GLOW je alleen, of ga je GLOW-en met een vriendengroep, vereniging, hobbyclub of met het bedrijf? Brandstore Eindhoven (VVV) organiseert, samen met organisatie GLOW, iedere avond in het weekend rondleidingen in groepen van maximaal 20 personen. Reserveer nu >>

TIP

Bekijk hier de virtual reality film van 10 jaar GLOW. Gebruik een VR-bril en je mobiele telefoon voor het mooiste effect.